top of page

OM OSS

Maestro Media AS - en viktig del av løsningen

Vi fremstiller realistiske 3D bilder i fotokvalitet, prosjektnettsider, animasjoner, panorama-varianter, salgstegninger (plan), prospekter, annonser og digitale kampanjer for kunder i eiendomsbransjen. I samarbeid med gode partnere tilbyr vi også fullservice reklametjenester som segmentering av marked, markedsmiks, målgruppeanalyse og markedsføringsplaner.

Vi har arbeidet innen prosjektert eiendom i 16 år - dette kan vi!

Rensvikvannet_eksteriør01_190722variant1_logo.jpg

Vår historie

Maestro Media AS ble etablert i 2005 ut fra en genuin interesse for eiendom og da spesielt prosjektert eiendom. Vi startet med å jobbe sammen med utbyggere og meglere for å utvikle materiell til å "booste" salgsfasen. Allerede i 2005 var vi igang med å bruke spillteknologi for å fremstille real-time 3D visning av leiligheter, i tillegg til animasjoner og stillbilder av både interiør og eksteriør. I 2006 laget vi den første boligvelgeren og skapte handlinger som "finn din bolig" og "be om privatvisning" i tillegg til E-magasiner og løsninger for integrasjon av boligvelger mot eiendomsmeglernes egne systemer. Boligvelgeren ble raskt en slags standard i prosjekter slik at vi allerede fra 2006 startet med å utvikle en CMS løsning til formålet. Dette utviklet seg videre til å bli en standardisert og forhåndsprogrammert sak som idag lar oss sette opp boligvelgere raskere enn de aller fleste andre. Såvidt oss bekjent var vi først ute med en slik løsning.

3D visualisering er tidkrevende og vi så fort at vi fikk inn langt mer arbeid enn vi klarte å ta unna på egen hånd. Derfor begynte vi allerede i 2007 å hente inn ekstra hjelp fra bransjen. De aller fleste som hjalp oss den gang, er fremdeles i stallen og jobber stadig for oss dag som natt. Idag er vår bransje konkurranseutsatt og det finnes flere tilbydere av samme type tjenester så hvorfor skal man engasjere Maestro Media? Jo, det ligger i navnet "maestro" som handler om ordets betydning "dirigent", der notene er den prosjekterte eiendommen, orkesteret er 3D designere, webdesignere, programmerere, grafiske designere, prosjektstyring og markedsmiks. Lytterne er markedssegmentet som skal bli interessert i og følge med på historien og budskapet om nettopp denne eiendommen. Nøkkelen er å skrive notene og dirigere forskjellige produksjoner gjennom de respektive egenskaper. Eller på norsk: Vi planlegger, koordinerer og gjennomfører alt som din prosjekterte eiendom krever i markedet for å oppnå god pris og kortest mulig omløpshastighet.

 

Prising av disse produktene er ofte relative og vanskelig å sammenligne av flere årsaker. Det noen gjør er å kontakte eiendomsmegler som så fasiliterer reklamebyrå som deretter kjøper inn spesialtjenester som feks. fotografering og 3D visualisering samt boligvelger og evt. integrasjoner med mer. Alle disse kostnadene blir somregel oppjustert og viderefakturert slik at kunden betaler langt mer til syvende og sist. Ta heller kontakt med oss først og få raskere levering med lik eller bedre kvalitet, til en lavere totalkostnad.

 

Vi er både stolte og takknemlige for å ha vært og fremdeles er, en del av løsningen!

Kundeutvalg

Nordbohus_logo2.png
Barlindhaug.jpg
Mestergruppen.png
Idehus logo.png
proaktiv.png
FG eiendom.png
DNBeiendom logo.png
Systemhus logo.png
Nylander.png
Eiendomsmegler1 logo.jpg
kibsgard logo.png
Notar logo.png
GunvaldJohansen.png
privatmeglerenlogo_edited.png
Blinkhus.png
Lars Jonson logo.jpeg
Bennett.jpg
Centerteam.png
AGog.png
bottom of page